Veelgestelde Vragen

Behandelen jullie ook zaken op toevoegingsbasis?

 

Afhankelijk van de aard en omvang van de zaak treden sommige van onze advocaten ook op basis van een toevoeging voor u op. Neemt u contact met ons op voor nadere informatie.

 

Behandelen jullie alleen zaken uit het Gooi?

 

Nee, wij zijn gevestigd in Bussum maar we behandelen zaken in heel Nederland.

 

Wat voor soort zaken behandelen jullie?

 

Wij behandelen alle zaken die onder de rechtsgebieden vallen die op onze website worden vermeld. Indien wij een bepaald rechtsgebied niet uitoefenen, kunnen we u doorverwijzen naar een kantoor binnen ons netwerk.

 

Werken jullie voor overheden, ondernemers of particulieren?

 

Wij werken voor alle drie de klantsoorten binnen de meest voorkomende rechtsgebieden. Het werken zowel voor overheden, voor het bedrijfsleven als voor particulieren draagt bij aan de specifieke deskundigheid van onze advocaten. Juridische problemen kunnen zo vanuit verschillende invalshoeken optimaal benaderd worden.

 

Wat kost het?

 

De uurtarieven van onze advocaten variëren. Per advocaat geldt een vast uurtarief. Dit is afhankelijk van de ervaring van de advocaat. Wij rekenen geen extra bedragen voor urgentie, specialisatie, of belang van de zaak zoals bij veel kantoren wel gebruikelijk is. In sommige procedures, afhankelijk van de aard van een procedure, kan ook een vaste prijsafspraak gemaakt worden. Voorafgaand aan de start van onze werkzaamheden wordt u zorgvuldig geïnformeerd over de verwachte kosten, het honorarium en de verwachte werkzaamheden. U ontvangt aan het einde van de maand een declaratie.

 

Is een eerste gesprek gratis?

 

Onder omstandigheden kan het zo zijn dat aan een eerste oriënterend gesprek geen kosten zijn verbonden.