mr. H. Vrakking

Profiel

Mr. (Hans) Vrakking is als juridisch adviseur verbonden aan Bellius advocaten te Bussum. Hij houdt zich voornamelijk bezig met bouwrecht en bankrecht en behandelt ook zelfstandig zaken op die terreinen.

Mr. Vrakking heeft een lange juridische carrière achter zich. Hij begon als rechter in de handelskamer. Als rechter-commissaris behandelde hij vele faillissementen. Daarna werd hij kantonrechter om vervolgens vice-president  van de rechtbank te Amsterdam te worden. Na enige jaren maakte hij de overstap naar het Openbaar Ministerie en werd hij Hoofdofficier van bij het arrondissementsparket Amsterdam. Daarna ging hij terug naar de rechterlijke macht en werd hij voorzieningenrechter te Alkmaar waar hij een groot aantal kort gedingen heeft behandeld en eindigde zijn carrière als lid van de handelskamer in de rechtbank te Amsterdam.

Tevens was hij lid-jurist van de Raad van Arbitrage voor de Bouw en was hij tot eind 2013 voorzitter van het College van Beroep van de Reclame Code Commissie. Hij is thans nog voorzitter van de klachten en functiewaardering commissie van het Bijzonder Onderwijs.

 

Specialisaties:

Bouwrecht en Bankrecht.

 

icon-email  vrakking@bellius.nl

BewarenBewaren

BewarenBewarenBewarenBewaren